Milorad Kosanović na klupi Vojvodine od 26. decembra

Novi, stari trener Vojvodine biće Milorad Kosanović.
Novi, stari trener Vojvodine biće Milorad Kosanović.

Kako pišu Novosti, glavni motiv je njegovo veliko znanje i iskustvo, to što je Novosađanin i što odlično poznaje stanje u klubu i kompletan igrački potencijal.

U Vojvodini kažu da je ideja da novi trener bude predstavljen javnosti na novogodišnjem koktelu, planiranom za 26. decembar.

Kosanović je u sezoni 1988/1989, kada su Novosađani bili prvaci Jugoslavije, bio direktor kluba, da bi docnije, najpre u Vojvodini, a onda i u Crvenoj zvezdi i više kineskih klubova, napravio zavidnu trenersku karijeru. Ove jeseni je, posle duže pauze, radio u ljubljanskoj Olimpiji.

Kao potencijalni naslednici Marka Nikolića na klupi Novosađana do sada su se pominjali Milan Kosanović, Milovan Rajevac, Zoran Marić, Slaviša Jokanović i Dragoljub Bekvalac.

  • Grbavica

    20.12.2013 07:42
    ...
    A ja se taman ponadao da konacno mozemo da uzmemo kup. Sad sam siguran da od toga nema nista. Sa Kosanom kao trenerom bice dobro ako ostanemo u ligi...
  • izgubljen u magli

    18.12.2013 10:26
    Dal je moguce? Gde ste se njega setili?
  • Vojvosadjan

    18.12.2013 10:06
    @Sasa

    Fudbal jeste jedina stvar kojom se bavio i u tome i jeste problem,sve sto je osvojio (vredno pomena) u Vojvodini a potom i Zvezdi je osvojio kao pomocnik Lj. Petrovica.To sto je otkrio je S. Mihajlovica ne znaci da je vrsan strucnjak.Sto se tice novaca koje je zaradio,u pravu si.."zgrnuo" je veliku lovu ali je jos vecu prokockao (da,ono kad izgubis kintu na kartama).Sto se tice nosenja sa "vecitima",u ovoj i ovakvoj ligi nije potrebno nikakvo veliko fudbalsko umece da bi se pobedili ti i takvi blizanci vec sto duza cev i obraz kao djon.Ovo prvo ne poseduje 100% dok za ovo drugo ne bih da komentarisem.

    P.s.

    Sta god i ko god da dodje na klupu i u upravu Vojvodine nadam se da ce bar za pocetak samo da cestito radi svoj posao jer jedna Vojvodina to itekako zasluzila posle decenija placki,devastacije,malverzacija i svega ostalog..bar stogodisnjicu da proslavimo kao finansijski stabilan i konkurentan klub jer titulu (bilo koju) necemo slaviti sigurno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.