Vulićević i zvanično u Partizanu

Fudbalski klub Partizan predstavio je danas novo pojačanje, dosadašnjeg desnog beka Vojvodine Miroslava Vulićevića, s kojim je potpisao troipogodišnji ugovor.
Fudbalski klub Partizan predstavio je danas novo pojačanje, dosadašnjeg desnog beka Vojvodine Miroslava Vulićevića, s kojim je potpisao troipogodišnji ugovor.

Vulićeviću je istekao ugovor s Vojvodinom, pa je u Partizan došao kao slobodan igrač.

On je prethodno u Vojvodini sarađivao s trenerom Markom Nikolićem koji je prošle nedelje na klupi Partizana zamenio Vuka Rašovića.

Vulićević je karijeru počeo u mlađim selekcijama Leposavića, da bi 2001. prešao u FK Bane iz Raške, gde ostaje sledeće dve godine. Od sezone 2003. postaje standardan prvotimac Javora iz Ivanjice, gde je boravio do 2009. godine, kada prelazi u Vojvodinu, za koju je nastupao do ove zime, gde je bio i kapiten. Odigrao je i dve utakmice za reprezentaciju Srbije.

On je inače drugo pojačanje Partizana otkako se završio jesenji deo prvenstva, pošto je pre njega u Humsku stigao Nikola Drinčić.

  • Ćevara

    26.12.2013 23:00
    I još nešto...
    Otišo trener, otišo bek!!??
    Pa takvih trenera ima di oćeš! Pa onaj Limeni iz Ratkova se bolje razume u fudbal nego Nikolić!
    Bek igrač??? Igrači si prednji i zadnji vezni, i centarfor!!! Ostalo su trkači!
    Da sada raspišete Oglas - za beka koji će džabe igrati za Vošu godinu dana javilo bi se bar sto momaka tri puta bolji od Vulićevića!
    Igrao čovek 4 godine i za 4 godine nije uspeo da nabaci sa desne strane da penal ili drugu stativu! Tuga...za kim Vi plačete!
  • Ćevara

    26.12.2013 22:55
    Grbavice...
    "Kada trener i kapiten napuste klub u paketu i odu u jednu od najomrazenijih rivalskih ekipa to se moze opisati samo jednom recju - IZDAJA!!!"
    Ali i to govori da u klubu nešto smrdi jako!!!
  • Grobari PK

    25.12.2013 13:21
    Titula
    Što bi rekao Dule,ovaj prelazak je omaž FK Vojvodini iz crno-belog grada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.