FSS ipak nije pustio Veljka Paunovića u Vojvodinu

Veljko Paunović (36) ipak neće biti novi trener FK Vojvodina pošto nije dobio dozvolu FSS-a.
Veljko Paunović (36) ipak neće biti novi trener FK Vojvodina pošto nije dobio dozvolu FSS-a.

Selektor omladinske reprezentacije tako ostaje samo selektor, a Novosađani će morati u potragu za drugim kandidatima.

- Naš načelan stav je da uvek pomognemo klubovima, ali je ocena da nije moguće da jedan čovek, istovremeno, na vrhunskom nivou obavlja i posao selektora i to za dva godišta, 1995. i 1996. i da vodi klub sa velikim zahtevima - rekao je generalni sekretar FSS Zoran Laković.

U takvoj situaciji, Paunovićev izbor je bio da ostane na mestu selektora. - Čast mi je što me je Vojvodina pozvala, ovoga puta se nisu stvorile okolnosti za saradnju, ali to ne znači da će tako biti i u budućnosti - rekao je Paunović za Novosti.

Novosađani Paunoviću ne zameraju zbog izbora koji je napravio u situaciji u kojoj se našao i okreću se traženju novog rešenja za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba. - Najpre ćemo obaviti konsultacije u okviru kluba, a onda krenuti u razgovore sa drugim kandidatima. Nemamo baš mnogo vremena, jer se početak priprema približava, ali verujem da ćemo, ipak, uspeti da nađemo odgovarajuće rešenje - kaže sportski direktor Zoran Pavlović.

Da je FSS odgovorio pozitivno, zvanična promocija Paunovića u naslednika Marka Nikolića je bila planirana za ponedeljak. Kako god, novi trener će preuzeti dosta izmenjen sastav Vojvodine u odnosu na jesenji deo sezone, pošto su otišli, ili se spremaju da odu, Vulićević, Trajković, Škuletić i Kaluđerović. Tim sa "Karađorđa" otišao je na pauzu kao petoplasirani na tabeli Superlige, sa 24 boda iz 15 mečeva.

  • carlito

    30.12.2013 08:23
    A mezimčetu što je na državnoj sisi već 60 i kusur godina je svojevremno isto ovo bilo dozvoljeno. Neka, što nas više zaj***vate, biće žešći otpor!
  • Steva-NS

    29.12.2013 21:39
    Neko i Vojvodinu da uzme u zaštitu!
  • Ćevara

    29.12.2013 12:31
    Odgledajte ovo i sve će Vam biti jasno !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=m9KVdpEz9Xg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.