Babić: Voša ima sjajnu omladinsku školu

Novi trener fudbalera Vojvodine, Branko Babić, pronašao je, kako ističe, lako zajednički jezik sa vodećim ljudima kluba i odlučio da drugi put u karijeri sedne na klupu novosadskih crveno-belih.

Novi trener fudbalera Vojvodine, Branko Babić, pronašao je, kako ističe, lako zajednički jezik sa vodećim ljudima kluba i odlučio da drugi put u karijeri sedne na klupu novosadskih crveno-belih.

"Postojala je obostrana želja, a zajednička crta koja je povezala vodeće ljude Vojvodine i mene i verifikovala našu buduću saradnju bio je sjajan rad omladinske škole. Inače zastupam stav da naša deca moraju da dođu na mnogo viši nivo, a Vojvodina ima jako izraženu i kvalitetnu školu fudbala. Njeni igrači, video sam to i prošli put kada sam radio u Novom Sadu, nalaze se u svim selekcijama naše zemlje, igraju bitnu ulogu i selektori se, u velikom broju, oslanjaju upravo na mladiće crveno-belih", izjavio je za "Dnevnik" Babić, koji je na klupi Vojvodine prvi put sedeo u periodu od oktobra 2009. do marta 2010. godine.

Iskusni trener dodao je da ne želi da daje velika obećanja, već da u prolećnom delu Superlige pokuša da motiviše ekipu da na terenu pokaže sav svoj potencijal.

"Talenata imamo puno, a upravo su me igrači poput Poletanovića, Radoje, Nastića, Milinković-Savića, Gaćinovića, Kosovića i Babića opredelili da prihvatim ponudu iz Vojvodine i na proleće vodim ovaj tim. Neću ništa da obećavam, želim da na terenu pokažemo kvalitet i biće sjajno ukoliko uspemo da promovišemo što više mladih igrača i ostvarimo željene rezultate", dodao je Babić.

Upravo je želja da se mladima ukaže velika pažnja uticala na njegovu odluku da mu asistenti budu Milan Kosanović i Zoran Vasiljević, treneri koji rade sa mlađim kategorijama Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.