Vojvodina prodala Trajkovića i Škuletića

Vojvodina će do kraja nedelje ostati bez Branislava Trajkovića i Petra Škuletića koji prelaze u Partizan.
Vojvodina će do kraja nedelje ostati bez Branislava Trajkovića i Petra Škuletića koji prelaze u Partizan.

Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović je istakao za BlicSport.rs da su u ovom klubu vrlo zadovoljni obavljenim poslom, a najavio je i da će na "Karađorđe" stići zamene za igrače koji su pošli stopama dojučerašnjeg trenera Marka Nikolića, koji je seo na klupu crno-belih po završetku jesenjeg dela.

"Trajković i Škuletić će do kraja nedelje preći u Partizan koji će saopštiti detalje ugovora. Mi smo presrećni dogovorenim transferima. Takođe, u narednim danima ćemo dovesti Nina Pekarića, jednog poznatog špica, kao i desnog beka", rekao je Rabrenović.

Vojvodina će tako pokušati da nadoknadi odlazak pomenutog tandema, kao i sada već bivšeg kapitena Miroslava Vulićevića, koji je takođe prešao u Partizan, odnosno Andrije Kaluđerovića, novog napadača AEL-a iz Limasola.

  • NS

    10.01.2014 08:31
    Da vidimo...
    ...dokle Rabrenovicu?
  • Zapitač

    09.01.2014 22:20
    Pitam se ???
    Godinama se pitam: Zašto naši političari i budžovani iz MUPa sede u upravama fudbalskih klubova???
    Verovatno da bi lakše kontrolisalu ovu trgovinu "Belim robljem" i uzimali "svoj deo" od menadžera i klupskih mešetara, sigurno je to razlog! Jer ni jedni a ni ovi drugi nemaju blage veze sa fudbalom!
  • Dusan

    09.01.2014 18:18
    Vosa
    "Ko navija za Vojvodinu, ni pakao mu nece tesko pasti..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.