FK Vojvodina među 200 najboljih klubova na svetu

Zavod za istoriju i fudbalsku statistiku objavio je listu najboljih fudbalskih klubova na svetu u 2013. godini, a najbolje plasirani srpski tim na ovoj listi je Vojvodina, koja se nalazi na 96. mestu.
Zavod za istoriju i fudbalsku statistiku objavio je listu najboljih fudbalskih klubova na svetu u 2013. godini, a najbolje plasirani srpski tim na ovoj listi je Vojvodina, koja se nalazi na 96. mestu.

Večiti rivali, Partizan i Crvena zvezda, ne nalaze se ni u prvih 200 na ovoj listi. Ovaj zavod na kraju svake godine pravi tabelu fudbalskih klubova koji su ostvarili zapažene rezultate u međunarodnim takmičenjima, nacionalnom šampionatu i kupu.

Vojvodina je bila sjajna tokom leta, pošto je stigla na prag plasmana u grupnu fazu takmičenja po grupama u Ligi Evrope, dok su crno-beli ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona i u plej ofu za drugo po jačini evropsko fudbalsko takmičenje, a Zvezda je ispala od Černomoreca u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvi na listi je očekivano trenutno najbolji klub na svetu, Bajern Minhen, a prate ga Real Madrid, Čelsi, Atletiko Madrid, Barselona, Pari Sen Žermen, Bazel, Atletiko Mineiro...

IFFHS listu možete videti OVDE

  • Bojan

    11.01.2014 17:48
    A ti si ponos?
    @ALUMNI
    Dakle neko kome je škrabotina "firma" ili "fcv" na novoj fasadi ili spomeniku kulture "ukras" diskredituje istog za bilo kakvu dalju diskusiju, a pogotovo ocene tipa da je neko "bruka".
  • Franc

    10.01.2014 14:38
    Al će Voša da pukne na proleće... biće "lepa" 100-godišnjica...
  • Lemi

    10.01.2014 14:36
    @ Mm
    Čitaj pažljivo, lepo kažu u 2013. godini. Šta su Zvezda i Partizan uradili u 2013. godini, a šta Vojvodina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.