Fudbaleri Vojvodine počeli pripreme

Fudbaleri Vojvodine počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone, a klub su pojačala četvorica novajlija.
Fudbaleri Vojvodine počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone, a klub su pojačala četvorica novajlija.

Iz Novog Pazara stigli su Uroš Nenadović i Nino Pekarić, kao i Jovan Stojanović iz obrenovačkog Radničkog i Nikola Popara iz subotičkog Spartaka.

Klub su do sada napustili golman Jagoš Vuković (Konjaspor), Miroslav Vulićević i Petar Škuletić (Partizan), Mateju Delaču je istekla pozajmica, dok će se novi klub Branislava Trajkovića znati u narednom periodu.

Većina aktuelnih prvotimaca odazvala se novom šefu stručnog štaba Branku Babiću, koji je nasledio Marka Nikolića, novog trenera Partizana.

Prozivci i treningu prisustvovali su: Srđan Žakula, Emil Rockov, Srđan Bečelić, Bojan Nastić, Nikola Leković, Igor Đurić, Nino Pekarić, Igor Vujačić, Srđan Babić, Radovan Pankov, Nemanja Radoja, Marko Poletanović, Janko Tumbasević, Nikola Popara, Mirko Ivanić, Milan Spremo, Enver Alivodić, Nebojša Kosović, Stojan Vranješ, Mijat Gaćinović, Jovan Stojanović, Sergej Milinković-Savić, Uroš Nenadović, Georgije Ilić i Miloš Đorđević.

Iz opravdanih razloga izostali su Marko Kordić i Simon Vukčević, koji je u potrazi za novim klubom, a klub mu je dao rok od pet dana.

Vojvodina se nalazi na petom mestu na tabeli Superlige sa 24 boda.

  • Ćevara

    12.01.2014 09:50
    g.Paolo..
    u pravu si ali to je ekonomija: Dovedeš igrača kojeg oće blizanci, on im tutne po 2-3 komada i onda im ga prodaš, a on se ugasi ko Nino Pekarić u ciganima, i ondsa ga vratiš za džabe! Kapiraš? Što nisu smislili Avram i Dinkić smislio je Rabren (ili mu se ukazao Bata) !
  • paolo

    10.01.2014 23:13
    ..
    Ovaj Popara otvoreno navija za partizan.
    Znaci, Skuletic u najavi.
    Bravo za upravu!
  • Ćevara

    10.01.2014 23:08
    Gradski oci !!!
    Da li medju Vama ima bar neko pametan i neko ko nije posvadjan sa estetikom, i potrebama ovog grada??
    Neko ko vidi ovo ruglo od "Vodovoda i grejanja"?? I to još na glavnom bulevaru ovoga grada!
    Toliko ima "raspuštenih, napuštenih i uništenih firmi" u industrijskoj zoni u kojima bi "OVO GUGLO" moglo da se preseli!
    Strašno na šta liči ovaj Novi Sad !!!
    P.S. Nisam promašio temu! Koga još zabole za ovakav fudbal??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.