Simon Vukčević napušta FK Vojvodinu

Fudbaler Vojvodine Simon Vukčević najverovatnije će preći u grčki Levadijakos, gde je ovih dana bio na probi.
Fudbaler Vojvodine Simon Vukčević najverovatnije će preći u grčki Levadijakos, gde je ovih dana bio na probi.

Prema nezvaničnim informacijama, crnogorski reprezentativac se dobro pokazao i zadovoljio je ukuse novih poslodavaca, pa će najverovatnije tamo nastaviti karijeru.

Po ugovoru koji je imao s Vojvodinom, Vukčević ima pravo da napusti Novosađane već ove zime i očigledno je da je to pravo i iskoristio.

  • neso

    21.01.2014 09:24
    ja sam navijac vojvodine ali sto se tice simona ne slazem se covjeku nije data prava sansa da odigra dve utakmice za redom,a sto se tice plate simon do danas nije primijo ni jedan cent od vojvodine,ko ne vjeruje nek proveri.simone srecno
  • Vojvosadjan

    16.01.2014 10:42
    @Vosanac
    U pravu si 101%,a e vo i zasto.Sticajem okolnosti pre godinu dana sam upoznao (kroz posao) naseg nekadasnjeg prvotimca i tadasnju vedetu Ljubisu Vukelju,posle 2 sata divana kad smo se rastajali sam mu uz salu rekao kako mi je bilo drago sto smo se upoznali i pricali ali da mu jedno necu oprostiti.Kad me je upitao blago "pogubljen" sta mu to necu oprostiti odgovorio sam mu aludirajuci na njegov svojevremeni prelazak u Partizan.Ovo je bio njegov odgovor: "Veruj mi druze da me NIKO NISTA nije pitao,u ponedeljak su mi rekli da u cetvrtak prelazim u Partizan i da nema dalje price,na moje kako,zasto,ko je mene pitao bla,bla..odgovorili su mi samo da ne pitam nista vec da se pakujem.."Toliko o tome...Ne zaboravite da je Lj. Vukelja tada bio najveca "zvezda" F.K. Vojvodina,to kazem iz jednog razloga,kako li se tek ponasaju sa uslovno receno "manjim fudbalerima".

    Ponavljam opet,uprave u poslednje dve decenije su KANCER naseg kluba..igraci ko igraci,odlaze,dolaze.Neki ostavljaju veci neki manji "pecat" u klubu dok neki stvore sebi status legende.Zato ne bih ja puno njih napadao,oni rade svoj posao dok ova bagra igra sah sa njima i tura svu lovu u dzep.E sad je dotle doslo da vise love nema..sad treba njima turiti nesto drugo...ali ne u dzep.
  • dušan

    16.01.2014 10:07
    eh
    Čudna li čuda... ode... Samo da sad bude pameti, pa da se puste omladinci da igraju, umesto da se dovode kojekakvi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.