Vaterpolisti Vojvodine bez finala Kupa

Vaterpolisti Crvene zvezde su prvi finalisti Kupa Srbije, nakon što su ubedljivo savladali Vojvodinu rezultatom 16:6.
Vaterpolisti Crvene zvezde su prvi finalisti Kupa Srbije, nakon što su ubedljivo savladali Vojvodinu rezultatom 16:6.

Pitanje pobednika bilo je rešeno već nakon prvog poluvemena kada je Zvezda, inače branilac trofeja iz prošle sezone, stigla do velikih 9:3, a ta prednost je rasla i u drugom poluvemenu. To je trener Dejan Savić iskoristio i da proveri igrače sa manjom minutažom, pre svega rezervnog golmana Draksimovića koji je pokazao da se na njega ozbiljno može računati.

Da je poslednja deonica bila samo puka formalnost govori i činjenica da je prvi gol viđen tek 50 sekundi pre kraja meča kada je Vukčević realizovao kontru za konačnih 16:6.

- Ovo je bila uvertira za sutrašnje finale koje nas očekuje. Sigurno smo bolji od Vojvodine što smo i pokazali. Ukoliko osvojimo trofej nadomestićemo ono što nismo ušli u LŠ – istakao je vaterpolista Zvezde Nikola Rađen posle meča i pozvao navijače da dođu u što većem broju na finale.

Za razliku od njega, trener crveno-belih Dejan Savić nije bio zadovoljan prikazanom igrom i smatra da, ukolio se nešto ne popravi, Zvezda neće dobro proći u finalu.

Beograđani će se u finalu sastati sa bojim iz duela Radnički – Partizan.

Finalni meč na programu je u nedelju od 20.15 minuta, a podsetimo ovaj meč je Dejanu Stanojeviću bio poslednji na klupi Vojvodine s obzirom na to da preuzima selektorsko mesto reprezentacije Rumunije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.