FSS: Abubakar ne može u Partizan

FK Partizan je podneo zahtev Pravnoj komisiji FSS za tumačenje Pravilnika o registraciji igrača, jer ne odustaje od dovođenja nekadašnjeg ljubimca navijača Vojvodine i fudbalera Beverena Abubakara Oumarua.
FK Partizan je podneo zahtev Pravnoj komisiji FSS za tumačenje Pravilnika o registraciji igrača, jer ne odustaje od dovođenja nekadašnjeg ljubimca navijača Vojvodine i fudbalera Beverena Abubakara Oumarua.

Argument u Humskoj bio je da pomenuti igrač nije "ispucao" osnovno pravilo koje propisuje da fudbaler ne može u toku jedne sezone da igra za tri kluba, jer je za Vojvodinu igrao samo međunarodne, ali ne i prvenstvene utakmice.

Ipak, pravila su jasno i precizno definisana, pa su sa Terazija 35 već usmeno obavestili upravu Partizana, da po Pravilniku o registraciji igrača FSS, Član 10 Abubakar Oumaru nema pravo da igra za Partizan, jer bi mu to bio treći klub u sezoni.

Po propisima FSS nova sezona počinje 1. jula, a ona se ne odnosi samo na domaće takmičenje, već i na međunarodne utakmice.

Abubakar Oumaru za Vojvodinu je odigrao tri utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope posle 1. jula.

  • Masni

    04.02.2014 19:21
    Tole
    Ja mislim da FK Pratizan treba da promeni ime u FK VOJVODINA, pa da zaleči bar malo svoje malogradjanske komplekse!
    Pitam se kako najbolji klub Partizan može da se pojačava igračima iz loše Vojvodine???
    Ajde ti pametni mi odgovori!!! E moji kompleksaši!
  • Tole

    04.02.2014 16:54
    Ćevara
    Druze, nije Srbija jedino mesto gde moze da igra, a mimo toga do kraja sezone svakako moze ostati tamo gde jeste... Ne, ne ide na biro, mucni malko glavom.
  • ALUMNI

    04.02.2014 10:46
    SKUPŠTINA NAPOLJE
    pretvorili ste Svetinju u Teloptik plus.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.