Monika Seleš: Rado bih igrala sa Đokovićem

Nekadašnja najbolja svetska teniserka Monika Seleš izjavila je da bi prihvatila ideju Novaka Đokovića da odigraju meč u dobrotvorne svrhe.

Nekadašnja najbolja svetska teniserka Monika Seleš izjavila je da bi prihvatila ideju Novaka Đokovića da odigraju meč u dobrotvorne svrhe.

"Sigurna sam da bi rezultat bio 6:0, 6:0 za njega, a ja bih bila srećna ako bih uspela jedan jedini poen da osvojim. Šalu na stranu, rado bih s njim igrala meč u dobrotvorne svrhe u Beogradu ili Novom Sadu", kazala je Selešova za Mađar so (Magyar Szo).

Monika Seleš je rođena 1973. godine u Novom Sadu, a živi u SAD. U karijeri je osvojila 53 turnira, od čega devet grend slem titula.

Njena karijera je prekinuta 1993. godine, kada je imala 19 godina, nakon što ju je jedan navijač ranio nožem na turniru u Nemačkoj. Nakon toga, Monika Seleš se u više navrata vraćala tenisu ali nije bila uspešna kao pre napada.

  • 11.02.2014 09:32
    @ivana=glupost
    Sve ima svoje granice, izuzev ljudske pakosti i gluposti.
  • ogorceni

    11.02.2014 09:31
    Monika
    ova ivana je ocigledno "bolesna" u glavi, zasto se ne zapita sta je bilo kada ova zemlja ucinila za svoje ljude koji su postali slavni u svetu a pogotovo za nas sto smo ostali.
  • RIZBO

    10.02.2014 22:44
    USPUT
    to bi bio meč dvoje stranih državljana.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.