Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima u nedelju u Novom Sadu

Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima, 23. po redu, održaće se u nedelju, 23. februara u Centru za studentski sport, sala na Đačkom igralištu (Dr Vase Savića 3).

Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima, 23. po redu, održaće se u nedelju, 23. februara u Centru za studentski sport, sala na Đačkom igralištu (Dr Vase Savića 3).

Ovo je prvo zvanično takmičenje za veslače u 2014, a u organizaciji Veslačkog kluba Danubius 1885 i Veslačkog saveza Srbije.

Do sada je prijavljeno 487 takmičara iz 20 klubova iz Srbije, Mađarske i Hrvatske što je rekordan broj učesnika, i pokazatelj da za veslanje na ovim prostorima "nema zime".

Distanca za seniore, seniorke, lake seniore, lake seniorke, juniore, juniorke, kadete, kadetkinje, kao i veterane i veteranke je 2.000 m, a za pionire, pionirke, studente i studentkinje 1.000 m.

Inače, u cilju popularizacije i omasovljenja veslačkog sporta u kategoriji pionira i pionirki ove godine biće održane trke u disciplinama skif, dubl i četverac.

Takmičenje će početi u 10 časova.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.