Košarkaši Vojvodine bolji od Tamiša

U 20. kolu Košarkaške lige Srbije, Vojvodina-Srbijagas je na Spensu savladala Tamiš sa 68:61.

U 20. kolu Košarkaške lige Srbije, Vojvodina-Srbijagas je na Spensu savladala Tamiš sa 68:61.

U 6.minutu bilo je 2:1 za Tamiš, tada je posle bezbroj grešaka oba suparnika Popović postigao prvi koš iz igre za domaće. Trojkom Brankovića i penalima Ivelje okončan je 1.period vođstvom Novosađana 12:9.

U nastavku trojkama Božovića, Vojvodina je na plus 7,usledili su pogoci Lalića i Đokića, pa serija loših rešenja, izgubljenih lopti. Posla 20 minuta bilo je 28:26 za Pančevce.

Drugo poluvreme ponovo je počelo trojkama Vasića i Hukića, Novosađani su nastavili sa greškama, međutim, ništa bolji nisu bili ni gosti. posle 3.perioda bilo je 45:39 za domaće.

U poslednjoj četvrtini konačno nekoliko dobrih akcija i pogodaka iz igre Vojvodine koja joj je,uz dobru odbranu, donela trijumf u meču u kojem su gotovo sve vreme obe ekipe bile u kontraritmu o čemu najbolje svedoči podatak da je Tamiš imao 25 a Vojvodina 21 izgubljenu , uz po 17 osvojenih lopti.

Najefikasniji je bio Marko Popović postigavši 21 poen.

  • lale

    23.02.2014 15:24
    antikosarka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.