Fanovi ispratili Ivanu Španović na Svetsko prventvo

Najbolja sportistkinja Srbije, atletičarka Ivana Španović vredno se priprema za Svetsko prvenstvo u dvorani koje se od 7. do 9. marta održava u Sopotu u Poljskoj.

Najbolja sportistkinja Srbije, atletičarka Ivana Španović vredno se priprema za Svetsko prvenstvo u dvorani koje se od 7. do 9. marta održava u Sopotu u Poljskoj.

Ona je danas od strane svojih fanova ispraćena na takmičenje i tom prilikom je rekla da će dati sve od sebe da ostvari san svake skakčice u dalj i zabeleži skok od 7 metara. "Sopot mi je trenutno glavni i jedini cilj, samo o tome mislim i smatram da ću uspeti da ponovim ili poboljšam uspeh iz Istanbula", kazala je atletičarka.

Podsetimo da je Ivana Španović postavila novi državni rekord u skoku u dalj na Balkanijadi u Istanbulu. Ivana je skočila 6,92 metara i tako za 29 centimetara popravila svoj prethodni rekord, koji je posle Svetskog prvenstva u Moskvi izjednačila i na mitingu u Novom Sadu. (S.S.)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.