Odbojkaši Vojvodine protiv lidera na tabeli - Zvezde

Odbojkaši Vojvodine sastaće se sa ekipom Crvene zvezde u ligaškom delu takmičenja nacionalnog prvenstva.
Odbojkaši Vojvodine sastaće se sa ekipom Crvene zvezde u ligaškom delu takmičenja nacionalnog prvenstva.

Izabranici trenera Strahinje Kozića svesni su činjenice da je Crvena zvezda, tim sa samo jednim porazom do sada, u narednom susretu u prednosti.

"Pojačali smo rad i u dobroj smo formi. Iako je utakmica bez rezultatskog značaja, jer plasman i pozicije na tabeli su nepromenjive, pružićemo otpor protivniku koji je u sigurno u predstojećem meču favorit.Daćemo svoj maksimum, to je nesumnjivo, pa mislim da možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu, možda i pobedi", rekao je pred meč sa Crvenom zvezdom Dražen Luburić, prvotimac Vojvodine.

Vojvodina je trenutno treća na tabeli. Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igraće se u četvrtak u 18 časova u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.