Rukometaši Vojvodine sutra protiv Borca

Rukometaši Vojvodine završavaju učešće u "SEHA Gasprom južni tok ligi" utakmicom protiv Borca, u utorak od 19:30 u Sportskom centru "Slana bara".
Rukometaši Vojvodine završavaju učešće u "SEHA Gasprom južni tok ligi" utakmicom protiv Borca, u utorak od 19:30 u Sportskom centru "Slana bara".

Pobedom nad Banjalučanima Vojvodina bi potvdila šestu poziciju na tabeli.

"Prethodnih sedam dana smo tenirali na atletskoj stazi, kako bi se pripremili za ono što nas u aprilu i maju čeka u prvenstvu i u završnici kupa", rekao je trener Novosađana Đorđe Ćirković. On u meču sa Borcem neće moći da računa na bolesne Mirkovića, Nikolića i Ivanovića.

Kapiten Vojvodine Stevan Popov kaže da i Borac ima problema sa povredama igrača, ali da u svom timu ima nekoliko kvalitetnih pojedinaca. "Bez obzira na probleme sa igračkim kadrom, mi smo favoriti i učinićemo sve kako bi nastavili pozitivan niz koji smo napravili u drugom delu sezone u regionalnom takmičenju", dodao je Popov.

Direktor Vojvodine Darko Jevtić je rekao da su svi u klubu maksimalno posvećeni organizaciji završnog turnira SEHA lige, koji će se od 11. do 13. aprila održati u velikoj sali Spensa.

Vaučeri za besplatne ulaznice za taj događaj deliće se uz karte za meč Vojvodina-Borac, ali će ih dobiti i ljubitelji rukometa koji budu prisustvovali kup mečevima Jugović-Crvena zvezda i Vrbas-Vojvodina.

Za titulu šampiona u SEHA ligi boriće se slovački Tatran i beloruski Brest, odnosno Zagreb i Vardar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.