U sredu polufinalne utakmice fudbalskog Kupa

Prve polufinalne utakmice fudbalskog Kupa Srbije igraće se u sredu, 26. marta, u Novom Sadu i Beogradu, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije.

Prve polufinalne utakmice fudbalskog Kupa Srbije igraće se u sredu, 26. marta, u Novom Sadu i Beogradu, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije.

Od 18 sati u Novom Sadu igraju Vojvodina i Spartak, a od 15 sati na Omladinskom stadionu počinje utakmica između OFK Beograda i branioca trofeja Jagodine.

Revanš mečevi odigraće se 9. aprila, a domaćini će biti Jagodina i Spartak.

Vojvodina je u četvrtfinalu bila bolja od Crvene zvezde - 3:1, a Spartak od Partizana – 2:0. OFK je pobedio Slobodu sa 2:0, dok je Jagodina savladala Donji Srem sa 4:1.

Finale Kupa na programu je 7. maja.

  • besan ker

    20.03.2014 11:36
    Idemo Vošo, da prođemo Spartak, pa u finalu - sedma sreća!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.