Fudbaleri Vojvodine danas gostuju Partizanu

Fudbaleri Vojvodine gostovaće Partizanu na stadionu u Humskoj.
Fudbaleri Vojvodine gostovaće u subotu Partizanu na stadionu u Humskoj.

Biće veoma zanimljivo gledati duele doskorašnjih klupskih drugova: Vulićevića, Trajkovića, Škuletića, Živkovića, Gaćinovića, Radoje, Poletanovića...Tu je i kompletan stručni štab Beograđana koji je do zimus bio na klupi "Stare dame".

"Obzirom na atmosferu i pisanje medija u Srbiji, izgleda da bi najbolje bilo da se odigra derbi između Zvezde i Partizana koji bi odredio prvaka, a mi ostali da između sebe igramo prijateljske utakmice. Ako je nešto poslastica za mlade igrače onda je to sigurno ova utakmica sa Partizanom. Ono što je za nas bitno da nemamo rezultatsku presiju za razliku od našeg domaćina", rekao je šef stručnog štaba Novosađana Branko Babić.   

"Imamo želju da odigramo dobru utakmicu u kojoj mladi igrači imaju šansu da pokažu koliko znaju i umeju. Siguran sam da će moji momci imati veliki motiv da odigraju najbolje, a ja ću se kao trener truditi da taj njihov motiv i veliku želju kanališu u kvalitet. U svakom slučaju očekujem jednu dobru utakmicu i unapred joj se radujem", naveo je Babić.

"Očekuje nas zanimljiva utakmica i obzirom na reputaciju Partizana kao i njegov položaj na tabeli, smatram da smo u nešto lakšoj poziciji jer nemamo rezultatski pritisak. Međutim, ta činjenica ne umanjuje naše ambicije. Idemo u Beograd da odigramo najbolje što možemo i da požrtvovanom i pametnom igrom pokušamo da dođemo do pozitivnog rezultata", rekao je Darko Puškarić.

Utakmica je na programu od 17 časova.

  • Ćevara

    05.04.2014 21:04
    Da zaključim...
    Karadžić je obišna pičkica, postoje jače mudonje od njega u BG! Zvezda će biti šampion!
    Vošina deco - Vama skidam kapu za srce ostavljeno na terenu, pokazali ste da imate muda! Svaka Vam čast!!
    Sergej će biti IGRAČINA!!! A boga mi i Gaćinović!!
  • Nesa

    05.04.2014 14:40
    @UXY
    ma,znaju oni,nego Tole rek'o "kec",i tako biti mora!
    Samo napred Vojvodina
  • UXY

    05.04.2014 11:36
    kladionica
    kvota na Voshu 11 ...Ne znaju oni od cega je nasa mladost. NAPRED VOSHA!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.