Polufinale kupa: Vojvodina priželjkuje gol u Subotici

Fudbaleri Vojvodine danas gostuju u Subotici ekipi Spartaka u revanšu polufinala kupa.
Fudbaleri Vojvodine danas gostuju u Subotici ekipi Spartaka u revanšu polufinala kupa.

U prvoj utakmici Novosađani su stekli prednost od 1:0 i "samo" ih 90 minuta deli od željenog plasmana u sedmo finale.

"Pred nama je duel sa Spartakom i po radu na treninzima vidim da su naši igrači željni da izbore pravo da igraju u finalu Kupa Srbije. U prvoj utakmici u Novom Sadu oni su pružili maksimum, verujem da će to učiniti i ovog puta, ali uz punu svest o tome da igraju s jako borbenim i čvrstim suparnikom. Naš odgovor na te kvalitete rivala moraće da budu disciplina i veliki motiv i, ako to pokažemo, mislim da ćemo ostvariti cilj. Pred nama je, u svakom slučaju, jako zanimljiv susret i važno je to što smo podigli nivo samopouzdanja. S velikom pažnjom čekamo sutrašnji duel. Očekujem nervoznu utakmicu zbog značaja rezultata i nadam se da ćemo se na kraju radovati. U svakom slučaju nećemo kalkulisati i pokušavati da čuvamo prednost iz utakmice u Novom Sadu. Naš cilj biće da postignemo bar jedan gol", rekao je šef stručnog štaba Branko Babić.

"Što se tiče zdravstvenog biltena, nešto više ćemo moći da kažemo nakon popodnevnog treninga koji ćemo odraditi u Subotici. Sigurno je da sa nama neće biti Mijat Gaćinović koji se povredio na jučerašnjem treningu. Velika je to šteta jer je naš mladi igrač u jednom naletu ali takav je fudbal. Povrede su neizostavni deo igre", zaključio je Babić.

"Svesni smo da nas u Subotici čeka iskusan, motivisan protivnik koji će od prvog trenutka krenuti agresivno. Sigurno je da se nećemo braniti, već ćemo naprotiv igrati kao da je rezultat 0:0. Želimo u finale i mislim da imamo snage da ostvarimo taj cilj", rekao je Sergej Milinković-Savić.

Utakmica u Subotici počinje u 15h, dok se u drugom polufinalu od 18 sastaju Jagodina i OFK Beograd. Jagodinci su u prvom meču slavili sa 2:1.

  • 09.04.2014 09:31
    mdcz
    gostuju svojoj filijali i još se prave da će biti zanimljivo...
  • Булевар ФКВ

    09.04.2014 07:38
    Кога још занима куп?
    Ишо сам претходних година на све утакмице тог типа али више ми непада на памет да идем!

    Па опет да изгубе у финалу од неког Светозарева нека хвала,ја ћу пре остати кући и нећу се нервирати.
    Срећно.

  • ns

    09.04.2014 07:15
    vujadin savic
    iz nepostojeceg penala u 93.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.