Vojvodina ponovo protiv Jagodine u finalu kupa

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u svoje sedmo finale nacionalnog kupa pošto su i u revanšu polufinala bili bolji od Spartaka.
Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u svoje sedmo finale nacionalnog kupa pošto su i u revanšu polufinala bili bolji od Spartaka.

Na stadionu u Subotici Vojvodina je danas slavila sa 1:0 pogotkom Sergeja Milinković-Savića u 75. minutu susreta koji se najbolje snašao posle kornera sa leve strane. Igrači Spartaka nisu uspeli da otklone opasnost, a Milinković-Savić je glavom ubacio loptu u mrežu.

Podsetimo, u prvom susretu odigranom na Karađorđu takođe je bilo 1:0 za crveno-bele.

Vojvodina će u reprizi prošlogodišnjeg finala igrati 7. maja protiv Jagodine od koje je prošli put poražena sa 1:0. Branioci trofeja su i u revanši bili bolji od OFK Beograda pobedivši sa 2:0. Podsetimo, u prvom meču na Karaburmi slavili su sa 2:1.

Novosađanima će ovo biti sedmo finale kupa i sedma prilika da ga po prvi put u istoriji kluba osvoje. Od 2007. godine učestvovali su u četiri finala, i gubili od Jagodine, Partizana i Crvene zvezde dva puta.

  • Ćevara

    10.04.2014 14:38
    Grešiš ZOKA...
    Vanja Milinković na gol... Tako se postaje veličina! A on je već Veliki golman! Samo tako se kali čelik!!! U vatru pa il Pukovnik il pokojnik!! Onaj koji nije odrastao u dresu Vojvodine od svoje desete godine taj ne zna šta znači "Vojvodina"!!!
  • Zoka

    10.04.2014 06:25
    Vojvodina nasa lepa
    Zakula da brani a ne onaj preko tate sto ga stavljaju da brani prvenstvo. Njegovo iskustvo na golu i zrele golmanske godine a mladi ovi nasi momci sto igraju ima da donese kup u NOVI SAD. Napred nasi...
  • mi smo tu uz vas

    10.04.2014 06:22
    ...
    aha, ajmo opet...
    ma prostom racunicom mora i TO kup vise da dodje u nase ruke. deco, samo se igrajte fudbala i ne moze vam niko nista!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.