Naredna tri dana F4 SEHA liga na Spensu

Danas na Spensu počinje treći Fajnal-for regionalne rukometne SEHA lige, čiji je domaćin RK Vojvodina.  
Danas na Spensu počinje treći Fajnal-for regionalne rukometne SEHA lige, čiji je domaćin RK Vojvodina.

U prvom polufinalu danas od 18 časova, reprizi prošlogodišnjeg finala, sastaće se Zagreb i Vardar, a potom će od 20.30 časova snage odmeriti beloruski Meškov i Tatran iz Prešova.

Sutra je na programu revijalni susret juniorskih reprezentacija Srbije i Hrvatske, te utakmica Vojvodine i Partizana u domaćem prvenstvu, dok je nedelja rezervisana za meč za treće mesto i finale u 19.30h.

U prethodna dva finala 2012. u Zagrebu titula je pripala Vardaru, a 2013. u Skoplju najbolja je bila ekipa Zagreba koja brani naslov najbolje ekipe regiona.

Ocene su da SEHA liga postaje sve kvalitetnija što mnoge nove klubove čini zainteresovanim za učešće, pa su organizatori, kako kažu, na slatkim mukama kada je reč o narednim izdanjima. Skoro je izvesno da će se sledeće sezone takmičiti 12 umesto 10 klubova, a konačni sastav biće poznat do 15. juna.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.