Vojvodina s kombinovanim sastavom u Ivanjici

Fudbaleri Vojvodine u subotu gostuju Javoru u meču 27. kola Superlige.
Fudbaleri Vojvodine u subotu gostuju Javoru u meču 27. kola Superlige.

 

Trener Branko Babić kaže da će njegova ekipa pokušati da pobedi iako će zbog velikog broja povreda nastupiti u kombinovanom sastavu. "Očekujem čvrstu utakmicu. Javor traži poslednju šansu za opstanak, mi smo im na to putu i pokušaćemo da nametnemo ono što želimo", rekao je Babić.

On je kazao da njegova ekipa ima mnogo problema sa povređenim igračima, zbog čega će igrati u kombinovanom sastavu. "Nismo imali ovako delikatnu situaciju kao do sada. Bilo koji tim da istrči na teren ima obavezu da igra fudbal i da pokuša da pobedi. Moraćemo da se čuvamo povreda i kartona", naveo je Babić.

Utakmica Javor - Vojvodina počinje u 17h. U ostalim susretima ovog kola sastaju se: Crvena zvezda - Rad, Donji Srem - Partizan, Spartak - Novi Pazar, Voždovac - Radnički Niš, Čukarički - Radnički 1923, Jagodina - OFK Beograd i Napredak - Sloboda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.