Poraz Vojvodine u Ivanjici

Fudbaleri Javora savladali su na svom terenu Vojvodinu sa 2:1 u utakmici 27. kola Supelige.
Fudbaleri Javora savladali su na svom terenu Vojvodinu sa 2:1 u utakmici 27. kola Supelige.

Ivanjičani su opravdali ulogu favorita i upisali tri boda koja su im značajna u borbi za opstanak protiv kombinovanog sastava Novosađana čiji je trener Branko Babić čuvao glavne adute za finale kupa u sredu.

Pred oko 1.000 gledalaca domaćin je poveo već u 4. minutu kada je Milko Novaković posle kornera igrao rukom u šesnaestercu, a sa bele tačke siguran izvođač bio je Stanimir Milošković. Iako se činilo da Vojvodina teško može do gola, Lazar Veselinović je sjajno proigrao Mirka Ivanića koji je posle lepog solo prodora i preciznog udarca uspeo da zatrese mrežu Javora i u 22. minutu doneo izjednačenje. Ipak, Javor na odmor odlazi sa prednošću, a strelac za domaće u 32. minutu je bio Nemanja Vidić. U nastavku susreta nije bilo većih prilika za gol, a igru je otežavala kiša koja je svo vreme padala.

Vojvodina je zadržala petu poziciju sa 41 bodom, ali joj se iz kola u kolo smanjuju šanse da se kroz šampionat domogne Evrope. Međutim, meč sezone za crveno-bele tek sledi u sredu 7. maja kada će u finalu kupa protiv branioca trofeja Jagodine pokušati da se domognu svog prvog trofeja u ovom takmičenju.

U ostalim susretima 27. kola: Crvena zvezda - Rad 2:0, Donji Srem - Partizan 0:5, Spartak - Novi Pazar 3:2, Voždovac - Radnički Niš 0:0, Čukarički - Radnički Kg 0:1 i Jagodina - OFK Beograd 0:2. U nedelju igraju Napredak - Sloboda.

  • Ćevara

    04.05.2014 20:42
    Fudbal...
    Kako je igrao Proleter, Index, Novi Sad i ostali??
  • luka

    04.05.2014 14:21
    ooo
    Proverena informacija,pre neki dan je Dragan Dzajic bio u Novom Sadu i trazio Milinkovic-Savica.
  • uki

    04.05.2014 12:24
    z
    Sramota je tako rasipati bodove,pobeda je potrebna u svakoj utakmici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.