Babić: Velika je želja da kup stigne u Novi Sad

Treneri fudbalera Vojvodine i Jagodine ocenili su da je današnje finale kupa uz "večiti derbi" najveći sportski događaj u Srbiji i istakli da se nadaju trofeju.
Treneri fudbalera Vojvodine i Jagodine ocenili su da je današnje finale kupa uz "večiti derbi" najveći sportski događaj u Srbiji i istakli da se nadaju trofeju.

Trener Vojvodine Branko Babić rekao je da novosadska ekipa ima obavezu da se bori za prvi trofej srpskog kupa.

"Jedina obaveza mojih igrača je da igraju fudbal, da se bore i da pokušaju da osvoje prvi Kup za Vojvodinu u istoriji kluba. Mi smo jedan novoukomponovani tim, za razliku od prošle godine, ali želja je opet velika", rekao je Babić. Prema njegovim rečima, predstojeća utakmica jeste veoma važna, ali će fudbal da se igra i posle te srede.

Jagodina je proše sezone osvojila Kup pobedom upravo protiv Vojvodine sa 1:0, a trener Mladen Dodić kaže da Jagodina ima veliki motiv i obavezu da odbrani taj trofej. "Želim da svi akteri doprinesu da napravimo lepu atmosferu i učinimo ovaj dogadjaj još boljim. Vojvodina je jedna veoma dobro ukomponovana ekipa sa dosta mladosti i talenta, a isto tako i iskustva. Siguran sam da je pred njima svetla budućnost. Oni su posle zimskih promena u klubu mnogo brže od očekivanog došli do željene igre".

Finale Kupa Srbije igra se u sredu od 20 časova na stadionu Partizana.

  • canary

    07.05.2014 08:52
    Само немој опет да вас искљуцају ћурани. Ако мислите да освајате трофеје оканите се једном за свагда тог губитничког менталитета!
  • Никола

    07.05.2014 06:47
    Зна се да Војводина МОРА да узме куп, зато у инат, напред Јагодина.
  • FKVNS

    06.05.2014 13:32
    TROFEJNA TE NAŠA SALA ČEKA...
    Idemo Slaninari, idemo još jednom po taj kup. Ovaj put je naš, za 100 godina kluba, za nešeg Vujketa za klince na terenu. Zaslužili smo to!!!

    https://www.youtube.com/results?search_query=trofejno+te+nasa+sala+ceka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.