Pobednici Kupa defiluju ulicama Novog Sada

FK Vojvodina organizovaće večeras svečanu proslavu osvajanja Kupa Srbije ulicama Novog Sada.

FK Vojvodina organizovaće večeras svečanu proslavu osvajanja Kupa Srbije ulicama Novog Sada.

Klub je saopštio da će pobednici Kupa Srbije krenuti iz FC "Vujadin Boškov" u Veterniku u 19:30 časova u otvorenom i za ovu svečanu priliku, brendiranom autobusu.

Autobus će se kretati trasom : FC "Vujadin Boškov" - Futoški put - Futoška ulica - Jevrejska - Bulevar Mihajla Pupina - Kej Žrtava racije - Bulevar cara Lazara - plato Spensa.

Dolazak ekipe na plato ispred Spensa očekuje se oko 20 časova.

FK Vojvodina je pozvala navijače da se pridruže slavlju.

  • Ćevara

    09.05.2014 08:42
    Sanjice...
    Nije Novi Sad Baskija! Mada bi ja volo!! Jer u ovom Našem fudbalskom gradu ima more dobrih fudbalera... Samo iz Novog Sada i bili bi prvaci! Naša deca se potucaju po kojekakvim nišerazrednim klubovima jer mafija i menadžeri guraju kojekakve diletante u Vojvodinu! A bilo ih je nebrojeno u doba Bate!!!
    Jer Boba Novaković nema mesta u Vojvodini????
    Omladinci Voše jedva pobede Index, Novi Sad, Proleter jer su iste klase!!! Tu ima strašnih talenata samo BG menadžeri to ne gledaju.
    Vojvodina Vojvodjanima!!!
  • janko

    08.05.2014 19:22
    VOJVODINA
    kako su seseljevci, arkanovci i slobisti to dozvolili
  • Huncut

    08.05.2014 19:06
    Nisam mogao na festu...ali zar ne postoji u NS neko ko radi organizaciju necega ? Ovo sto je kod Spensa veceras mislim da ne prilici staroj dami, najstarijem prvoligasu. Znam da je besparica, znam da je sve usukano na mm...ali dajte malo stila, malo sofisticiranije prisptupite toj bini. Jesam slaninar, ali ovo je tuzno...Lazo, ne ide ti ovo...priznaj !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.