Veslači "Educonsa" osvojili srebro u Splitu

Veslači Univerziteta Educons osvojili su srebro na 13. Međunarodnoj veslačkoj regati Svetog Duje u Splitu.
Veslači Univerziteta Educons osvojili su srebro na 13. Međunarodnoj veslačkoj regati Svetog Duje u Splitu.

Osmerac u sastavu Dejan Bošković, Miloš Aleksić, Anando Samardžija, Miloš Urukalo, Milan Živković, Branislav Reljin, Aleksandar Petrašković i Ozren Galović, stigla je samo dve sekunde iza ekipe Oxforda.

U ovogodišnjoj regati nastupio je rekordan broj posada, i to 21 muških i sedam ženskih. Na regati su učestvovale još i ekipe Sveučilišta iz Splita, Kembridža, Rijeke, Dubrovnika, Beograda,  Budimpešte, Ciriha, Beča, Klagenfurta, Hamburga, Krakova, Varšave, Vroclava, Istanbula i dr.  

Međunarodna veslačka regata Svetog Duje održava se svake godine uoči obeležavanja zaštitnika grada Splita, sv. Dujma, 7. maja. Ove godine je regata u znaku 100. godišnjice postojanja Veslačkog kluba Gusar.

  • JAZZ

    09.05.2014 06:27
    Sve čestitke.... :)
  • NSHC

    09.05.2014 04:47
    Da
    "Univerziteta..." (rofl)
  • levi štroker 1966

    08.05.2014 17:41
    Bravo momci
    .... iako je regata revijalnog karaktera, ovo je uspeh. Svaka čestitka momcima koji su tamo predstavljali svoj fakultet, ali i svoju zemlju.
    Samo napred. Krajnje je vreme da se osnuje i veslački klub "Eucons".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.