Babić: Laž je da ćemo prepustiti bodove Jagodini

Fudbaleri Vojvodine ponovo će igrati protiv Jagodine u subotu u 28. kolu domaćeg šampionata.
Fudbaleri Vojvodine ponovo će igrati protiv Jagodine u subotu u 28. kolu domaćeg šampionata.

Vojvodina je u sredu osvojila Kup Srbije, prvi u istoriji, pobedivši u reprizi prošlogodišnjeg finala ekipu Jagodine sa 2:0. Ujedno je izborila i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, pa u današnju utakmicu ulazi rasterećeno.

Vojvodina je trenutno peta na tabeli sa 41 bodom, dva boda manje od Jagodine koja je na trećem mestu.

Utakmica se igra od 20 časova na stadionu "Karađorđe".

Babić razočaran glasinama

Trener osvajača Kupa Srbije Branko Babić, izrazio je  nezadovoljstvo i razočaranje sve češćim glasinama i kuloarskim pričama kako će Vojvodina prepustiti bodove Jagodini koja se bori za izlazak u Evropu. "Mislim da su ovakve priče karakteristične samo za Srbiju, a ja po ko zna koji put ponavljam da sam trener koji ne zna za kalkulacije. Dok sam trener Vojvodine ovaj tim će uvek ići na pobedu bez obzira na sastav u kome nastupa", jasan je Branko Babić.

Trener vojvodine ističe da njegovi momci moraju da zaborave na Kup i fokusiraju se. "Sutra nam u goste dolazi isti rival koga smo savladali u finalu kupa, a ubeđen sam da će biti izuzetno motivisan. Ukoliko ne shvatimo tu činjenicu naći ćemo se u velikom problemu. Vreme slavlja je iza nas i moramo se fokusirati na naš posao", dodaje Babić.

Vojvodina ima određenih kadrovskih problema u vidu žutih kartona Darka Puškarića, povrede  Marka Poletanovića i bolesti Srđana Babića tako da oni sigurno neće biti u konkurenciji za tim. "Uz njih trojicu, najverovatnije ćemo odmoriti Srđana Žakulu koji je izrazio želju i zamolio stručni štab da ga malo odmore. U svakom slučaju, idemo na pobedu bez ikakvih kalkulacija", zaključio je Babić.

  • boolewar

    10.05.2014 16:16
    Situacija u FKV je veoma napeta.
    Jedan clan rukovodstva kluba, koji voli trubace i ne zna da otvori sampanjac, tera igrace da izadju na teren sa parolom podrske menadzeru Pavlovicu. Neki su odbili, videcemo sta ce biti...
    NAPRED MLADICI!
    UPRAVA NAPOLJE!
  • Ćevara

    10.05.2014 11:41
    Pa i da prepustite bodove Jagodini, pa šta???
    Pa to je sve regularno, ljudski, fer, sportski. Ljudima treba činiti!! Ko čini dobro i bog mu dobro vraća!!!
    Šta su sve jedni drugima prepustili u našim ligama??? Pa kako je Partizan pobedio Novi Pazar u Prvom kolu?????
    Gospodin Terzić je čistog obraza i uzdignutog čela rekao da je naša liga najčistija i bez nameštanja! I što se ti Soso gicaš brez potrebe???
  • kup za tri

    10.05.2014 09:42
    Prepustićete i Jagodini u ovom i petokraki u poslednjem kolu ako joj bude trebalo. Dobro je da smo pobedili korupciju u fudbalu te od ove sezone uživamo u regularnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.