Babić napustio kormilo Vojvodine

Branko Babić dao je ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Vojvodina.
Branko Babić dao je ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Vojvodina.

 

Kao razloge naveo je razočarenje atmosferom koja se stvorila u klubu posle utakmice sa Jagodinom, ali i zbog toga što deo novosadske javnosti nije podržao izbor Zorana Pavlovića na mesto predsednika UO.

- U FK Vojvodina sam došao na predlog Pavlovića i osnovni cilj bio je afirmacija mladih igrača i pokušaj osvajanja kupa. Mislim da smo na oba plana uspeli. Međutim, negativna energija koja je poslata mladim igračima sa tribina dovela je do toga da su ti isti mladi igrači uplakani ušli u svlačionicu. Kap koja je prelila čašu je održavanje neke paralelne skupštine od ljudi koji nisu prepoznali uspehe ekipe i rukovodstva. Danima sam razmišljao o tome i jednostavno sam doneo odluku da više ne mogu. Ko me poznaje, zna da sam čovek koji poštuje ono što je dogovoreno i znam da bi bilo u redu da ostanem do kraja prolećnog dela prvenstva, ali jednostavno ne mogu da pređem preko ovoga što nam se desilo tokom i nakon utakmice sa Jagodinom - naveo je Babić.

Upravni odbor novosadskog kluba je saopštio da će u narednim danima obaviti razgovor sa trenerom i nakon toga odlučiti da li će prihvatiti njegovu ostavku.

  • Lalo

    21.05.2014 20:53
    Ej Soso...
    Idi i Ti u Partizan da osvojaš trofeje, kao tvoj prethodnik iz Voše!!! Ha, ha, ha,ha!!!
  • Ćevara

    19.05.2014 21:09
    E moj Soso!!
    Nisi ni sanjao sa kakvom mafijom ćeš imati posla??
    Ko s djavolima tikve sadi o glavu mu se lupaju!!
    Mani se ti ovog našeg fuzbala, okani se ćorava posla! Čuvaj unuke, šetaj, pecaj i uživaj!
  • 19.05.2014 17:47
    F89
    Kako te nije sramota, mator covek a la##!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.