Šćepanović ponovo u igri za novog predsednika Voše

Skupština FK Vojvodina danas će izabrati novog predsednika Upravnog odbora nakon što je Kosta Hadži juče podneo ostavku, svega mesec dana nakon imenovanja.
Skupština FK Vojvodina danas će izabrati novog predsednika Upravnog odbora nakon što je Kosta Hadži juče podneo ostavku, svega mesec dana nakon imenovanja.

Novi predsednik bi mogao biti poznati novosadski privrednik Zoran Šćepanović, vlasnik marketinške agencije "Maxim & Co" i suvlasnik broda "Skiper". Njegovo ime se i pre devet meseci pominjalo u istom kontekstu, a 021 je o tome pisao u više navrata.

Sednica Skupštine u amfiteatru Spensa bi trebalo da počne u 19h. Sem kompletiranja nove uprave, preliminarni izveštaj o zatečenom stanju u klubu podneće Igor Sekereš, predsednik Komisije za popis i ekonomsko-finansijski izveštaj.

Hadži je juče naprasno dao neopozivu ostavku obrazlažući taj potez činjenicom da nije dobio obećanu podršku. Međutim, javnost je ostala uskraćena za detalje.

Prethodno se Osnovni sud u Novom Sadu proglasio se nenadležnim oko spora između dve skupštine FK Vojvodina i predmet prebacio Privrednom sudu koji je uveo privremene mere u novosadski klub. U obrazloženju se kaže da je jedini legalni zastupnik Kosta Hadži i da će ta privremena mera trajati do pravosnažnog okončanja postupka.

  • Ćevara

    18.06.2014 11:10
    Bravo za "Neko"!!
    Vojvodina na stogodišnjicu zavijena u Crno!!!
    Svaka Ti čast!!
  • Gari

    17.06.2014 22:07
    Skoro pravi čovek za to mesto, ima samo jednu manu, čovek navija za zvezdu tj ROM.
  • Ćevara

    17.06.2014 21:40
    Uredniče!!! Ovu vest...
    niste trebali da objavite u kolumni "Sport" a ni u kolumni "Vesti"... već u kolumni "HRONIKA" !!
    U kolumni sa Musićem, Vranićem, Buhom,VM, ĆD,JK i ostalim NS banditima - "od ranije poznatim Policiji"!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.