Trka za Olimpijadu u Riju u nedelju na Popovici

Međunarodna trka "Kup Novog Sada" u planinskom biciklizmu u disciplini olimpijski kros kantri održaće se na Popovici u nedelju 22. juna.
Međunarodna trka "Kup Novog Sada" u planinskom biciklizmu u disciplini olimpijski kros kantri održaće se na Popovici u nedelju 22. juna.

Učešće su najavili takmičari iz Slovačke, Izraela, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

Trka je za olimpijske bodove koji su kvalifikacioni za Olimpijske igre u Rio de Ženeiru 2016. Pobednik osvaja 30 UCI bodova.

Članica biciklističkog kluba "novi Sad" Jovana Crnogorac trenutno je 26 na UCI svetskoj listi, dok je treća na listi za takmičarke do 23 godine. Jovana će nositi startni broj 1 koji joj pripada kao najbolje rangiranoj takmičarki.

Takmičenje počinje u 10:30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.