Vojvodina kvalifikacije za Ligu Evrope počinje u Slovačkoj

Fudbaleri Vojvodine igraće sa slovačkim Trenčinom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, odlučeno je žrebom u Nionu.
Fudbaleri Vojvodine igraće sa slovačkim Trenčinom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, odlučeno je žrebom u Nionu.

Novosađani će biti gosti u prvom meču 17. jula, a revanš utakmica je sedam dana kasnije.

- Mogli smo da dobijemo lakšeg protivnika. Slovački timovi su po tradiciji organizovani i disciplinovani, čvrsti su i jaki u prekidima. Imao sam priliku da protiv njihovih ekipa vodim klubove i mlađe reprezentativne selekcije - rekao je nakon žreba šef stručnog štaba Zoran Marić.

Trenčin je slovački vicešampion i poput Vojvodine nose crveno-bele dresove. Klub je osnovan 1992. godine i nije imao zapaženijih uspeha.

Igraju na stadionu sa veštačkom podlogom i kapaciteta 4.500 mesta. U Ligi Evrope učestvovali su samo prošle sezone kada su eliminisali švedski Geteborg, a potom su ispali od rumunske Astre.

 

  • nikola

    24.06.2014 06:36
    hehe
    Tamo pocinje a za sedam dana zavrsava na svom stadionu....
  • Ćevara

    23.06.2014 20:00
    Nije loše...
    Ako pripreme počnu na vreme...
    Nema informacija o timu, ko nas je napustio, koga je g.Jovanić doveo kao pojačanje?
    Samo vas molim jedno!!! Nemojte dovoditi igrače iz saoskih liga kao "pojačanje", imate svoju decu u podmlatku koja su dobro selektirana iz tih seoskih liga! Afirmišite njih. I okante se onih "Stojsera" iz Nikšića! Ako ima para dovedite nekog afirmisanog stranca da nas pojača!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.