Marić: Brže i agresivnije u revanšu protiv Trenčina

Vojvodina danas igra prvi meč pred svojim navijačima u novoj sezoni, ali sa teško ostvarivim  ciljem, da se plasira u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
Vojvodina danas igra prvi meč pred svojim navijačima u novoj sezoni, ali sa teško ostvarivim  ciljem, da se plasira u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Na Karađorđe dolazi Trenčin koji je crveno-bele deklasirao u prvom susretu pre nedelju dana rezultatom 4:0.

Uprkos tome, trener novosadskih crveno-belih Zoran Marić kaže da će njegovi izabranici uložiti i poslednji atom snage kako bi se revanširali Slovacima. - Nemamo mnogo izbora nego da damo sve od sebe kako bi popravili loš utisak iz prve utakmice. Ponovo nam se nameću kadrovski problemi, jer Živković ima crveni karton, Novaković je povređen, a Babić i Gaćinović su na Evropskom prvenstvu. Proteklih dana mnogo smo radili na ispravljanju grešaka i siguran sam da će sutra ekipa biti mnogo brža i agresivnija što je preduslov za kvalitetnu igru - poručio je Marić.

Utakmica počinje u 20h, a ulaz je besplatan. Karta se može preuzeti na blagajni stadiona do početka meča, uz obavezan prikaz ličnog dokumenta.

Pobednik ovog dvomeča će u narednoj rundi igrati protiv engleskog Hala.

  • gapop

    24.07.2014 11:58
    klub
    vosa je pala na najnize grane. igra najlosije u zadnjih 30 god. u klubu rasulo po svim pitanjima, haos. igraci po kvalitetu 3 liga ama ni jedan nije ni solidan a kamoli odlican. sramota
  • KIKLOP

    24.07.2014 11:15
    mlogo
    brže i mlooooooooogo agresivnije. oni su za vas trenutno barcelona. uprava napolje je toplo.
  • Детелинарац

    23.07.2014 16:36
    Шта кукате? Чим не иде одма пљување. Шта ми Детелинарци да вам кажемо? Пратим РФКНС деценијама и свега сам се нагледао. Ето због дугова ћемо их гледати у шестој лиги. Нема везе биће боље. Много сте бре размажени! Клуб треба подржати баш онда када је тешко! Иначе нисте прави навијач већ размажена баба! Поздрав за црвено беле комшије са жуто плаве Детелинаре.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.