Vojvodina ubedljiva protiv OFK Beograda

Fudbaleri Vojvodine savladali su OFK Beograd na "Karađorđu" sa ubedljivih 3:0 u prvom kolu Superlige Srbije.
Fudbaleri Vojvodine savladali su OFK Beograd na "Karađorđu" sa ubedljivih 3:0 u prvom kolu Superlige Srbije.

Ambijent na "Karađorđu" je bio odličan, pred oko 3.000 gledalaca Vojvodina je od samog starta imala inicijativu.

Već u desetom minutu Vojvodina je došla do prednosti. Mijat Gaćinović je prvo propustio dobru priliku, odnosno odbranio je njegov udarac golman Čupić, ali mu se lopta odbila nakon čega je ponovo sam sebi izborio poziciju i pogodio za radost domaćih navijača.

Napadala je Vojvodina i nakon tog gola, a novi je usledio već 15 minuta nakon prvog. Veselinović je probio po desnoj strani, ubacio loptu u peterac, a Mirko Ivanić je petom poslao loptu u mrežu gostiju.

Sve je bilo gotovo nakon sjajne lopte Veselinovića za Alivodića, poslao ju je u pravo vreme, a ovaj je rutinski poslao loptu u gol za 3:0, u 50. minutu.

Do kraja meča je Gaćinović promašio prazan gol, a i Veselinović je propustio priliku kada je izašao jedan na jedan sa golmanom Čupićem.

Vojvodina je nakon prvog kola zauzelo čelo tabele, dok je OFK na poslednjem mestu.

  • ns

    11.08.2014 10:05
    vosaa
    jadan je nas fudbal, timovi ne mogu da spoje dve sezone u istim ritmu. Vosa ne more da spoji tako ni mesec dana... Navijac sam Vose preko 40 godina i video svasta od nje. sada stvarno zelim da vidim da Vosa igra i bori se. NAPRED VOSHA
  • Јово

    11.08.2014 05:15
    Све честитке! Играј Вошо!!!
  • Chiske

    10.08.2014 19:29
    Sta sam reko! :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voši bod protiv Radničkog

Fudbaleri Vojvodine remizirali su na "Karađorđu" sa ekipom Radničkog rezultatom 3:3 u 10. kolu Super lige Srbije.