U dva sata kiše četiri sudara i sedmoro povređenih

Zbog kiše su se u nedelju uveče dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je sedam osoba povređeno.
Zbog kiše su se u nedelju uvečedogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je sedam osoba povređeno.

Kako navode u Hitnoj pomoći, prvi sudar se dogodio oko 17:30 časova u ulici Živojina Ćuluma i tada je povređena 31-godišnja devojka. Ona je zadobila lakše povrede lakta i prebačena je u Urgentno.

Oko 18 časova u Jevrejskoj se dogodila saobraćajna nezgoda kada je 28-godišnja devojka zadobila teške telesne povrede, a Hitna pomoć ju je prebacila u bolnicu. Treći sudar se dogodio na Sajlovu oko 19:20h i tada su četiri osobe zadobile lakše povrede.

Hitna pomoć je u Jevrejskoj ulici ponovo intervenisala zbog saobraćajne nezgode oko 19:40 časova kada je povređen 75 godišnji čovek. On je zadobio povrede glave i prebačen je u bolnicu.

  • Tiberius

    26.01.2015 09:33
    treba pod hitno uvesti reflektujuce prsluke svim pesacima, tada se nesrece ne bi desavale
  • Sima

    26.01.2015 09:00
    Da
    I to od kada je ova nova najsavremenija rasveta može samo da se čkilji, ma ništa se ne vidi, sad mi je jasno i zašto je štedljiva.
  • 26.01.2015 08:03
    Voznja po kisi
    Voziti po mraku u NSu, po kisi je horor film !
    Em se nista ne vidi, em vecina ne zna ni da vozi kako treba. Pesaci su posebna prica, pretrcavaju bulevare i ulice na smanjenoj vidljivosti ugrozavajuci i sebe i druge!
    Totalna bahatost i samozivost na ulicama NSa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti