Državni i gradski pristan nisu sredili dozvole

I dalje samo privatni pristan "Brodo komerc" ima sve dozvole, od oko pet hiljada plovila koliko se procenjuje da ima na Dunavu.
I dalje samo privatni pristan "Brodo komerc" ima sve dozvole, od oko pet hiljada plovila koliko se procenjuje da ima na Dunavu. Prema rečima člana Gradskog veća zaduženog za saobraćaj, Siniše Bubnjevića, ni gradski ni državni pristan nisu sredili papire.

"I oni isto tako imaju obavezu da podnesu papire i zahteve i da produže dozvolu. Iz iskustva ranijih  godina znamo da ništa nije nemoguće - plovila koja nemaju dozvolu ili će sami vlasnici skloniti ili ćemo ih mi ukloniti, a to će ih koštati mnogo više", navodi Bubnjević za Radio 021.   

Vlasnici preostalih plovila imaju još vremena da srede papire, ali Bubnjević nije znao da kaže koji je to period. On je istakao da će to potrajati, jer svakom vlasniku lično mora da se uruči opomena i rešenje.

Bubnjević još napominje da nije poznato koliko tačno plovila ima na Dunavu, jer registracija teče sporo, kako zbog taksi koje treba da se plate tako i zbog toga što ljudi ne žele da se registruju.

  • Tomas24

    21.07.2010 09:48
    pa kako
    vas nije sramota Bubnjeviću da sa sve srednje građevinskom školom, i privatnim fakultetom kod Mije Mečke u Lajkovcu dajete ovakve izjave? Umesto da kao član gradskog veća za saobraćaj pomognete državnom i gradskom pristanu da srede dokumentaciju (mada Vam tvrdnje uopšte nisu tačne), Vi se zalažete za favorizovanje Savanovićevog pristana.Pa to isto je radio i direktor železnice Srbije Šarančić ali na šinama ne na vodi.Razmislite.
  • pilot

    21.07.2010 05:24
    pristan
    gosn. Bubnjeviću što ljudima ne kažete koliko dobijate mesečno provizije od tog jedinog "regularnog" pristana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti