Donatorska večera za napuštene pse

Novosadski humanitarni centar, uz podršku udruženja građana "Hrana za život" organizuje donatorsku večeru danas, 30. januara, sa ciljem sakupljanje novčanih priloga za kupovinu hrane i lekova za napuštene pse o kojima brine NSHC.

Novosadski humanitarni centar, uz podršku udruženja građana "Hrana za život" organizuje donatorsku večeru u petak, 30. januara, sa ciljem sakupljanje novčanih priloga za kupovinu hrane i lekova za napuštene pse o kojima brine NSHC.

"Nadamo se da ćemo na ovaj način obezbediti sredstva za februar. Vegetarijansku večeru pripremaju aktivisti udruženja građana Hrana za život", kaže Dobrila Pejin iz tog centra. Događaj počinje u 19 sati u prostorijama NSHC-a (Arse Teodorovića 3).

Novosadski humanitarni centar je neprofitna, nevladina organizacija koja doprinosi stvaranju humanog društva kroz pružanje podrške ugroženim i marginalizovanim grupama, podsticanje aktivizma građana, istraživački rad i obrazovanje.

NSHC pruža podršku organizacijam koje se bave zaštitom životinja i u skladu sa raspoloživim resursima birne o napuštenim psima tako što obezbeđuje privremeni smeštaj i zaštitu. Pored toga NSHC pruža podršku socijalno ugroženim porodicama koje imaju kućne ljubimce tako što im obezbeđuje hranu i lekove za životinje.

  • Marko

    30.01.2015 23:06
    izgleda u ovom gradu jedino ja nisam te sreće da me neki pas ujede... a stalno srećem čopore, lutalice i njima slične.

    lep gest, brinite o kucama :)
  • Milan

    30.01.2015 19:17
    Kej
    Brine me jedino crni pas koji hara kejom i kukavički iz žbunja čeka pedeset prvu žrtvu.
  • Tanja

    30.01.2015 17:49
    lep gest
    Divan gest,i životinje su živa bića.SVE pohvale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti