Mon dieu, mon dieu - 021 i Bokan završili u Miroru

Britanski "Miror" danas je preneo vest o novosadskoj svetoj vodi i celu priču uporedio sa epizodom serije "Mućke" kada su Del Boj i Rodni prodavali "Pekamsku vodu".
Britanski "Miror" danas je preneo vest o novosadskoj svetoj vodi i celu priču uporedio sa epizodom serije "Mućke" kada su Del Boj i Rodni prodavali "Pekamsku vodu".

Ovaj britanski dnevni list citirajući 021.rs navodi da je sveštenik osveštao gradski vodovod i dodaje da bi zbog toga Del Boj bio ponosan na njih jer su u realnosti realizovali njegovu ideju iz epizode iz 1986. godine.

"Miror" podseća da su u toj epizodi Del Boj i Rodni pokušali da unovče prodaju vode iz Pekama tvrdeći da dolazi iz statue Device Marije. List prenosi i izjavu savetnika direktora "Vodovoda" i lidera pokreta "Dinara-Drina-Dunav" Tomislava Bokana: "Zahvaljući nama građani Novog Sada od sada će piti samo svetu vodu".

Ceo tekst "Mirora" možete pročitati OVDE.

Inače, i zvaničan tviter profil serije Mućke preneo je link ka tekstu uz komentar "O Bože, gradska vlast kopirala epizodu Mućki".

  • 30.01.2015 12:05
    Mućke
    :D Cela država je kao serija "mućke", kako i Del Boy će biti bogat sledeće godine u ovo vreme, tako i mi ćemo bolje živeti sledeće godine u ovo vreme. Jedina razlika je što mi nemamo garažu sa vrednim satom..
  • 29.01.2015 19:05
    @Миле Крајишник
    Pazi ovako, stvarno se može reći da ričete.A ne pevate akapela, nego urlate bez sluha.
  • VladaN

    29.01.2015 18:46
    @Foot
    U načelu se slažemo, ali dozvoli da ne moramo i u pojedinostima. Veliki pozz

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti