Dnevnik holding traži dogovor napismeno

Zaposleni u "Dnevnik holdingu" danas su održali protest, nezadovoljni što im nije dostavljen pismeni primerak dogovora postignutog između sindikalaca i Vlade Vojvodine.
Zaposleni u "Dnevnik holdingu" i danas su održali protest, nezadovoljni što im nije dostavljen pismeni primerak dogovora postignutog između sindikalaca i Vlade Vojvodine. Kako za Radio 021 kaže predsednik sindikata, Steva Tomin, na pismenom dogovoru se insistira kako bi se izbegli nesporazumi i dvosmislenosti.

Zaposleni su sami napisali svoje predloge i očekuju da ih Vladi dostavi rukovodstvo firme, s kojim će se sindikalci ubuduće dogovarati o načinu rada. Danas su ujedno otvorene ponude za prodaju nekretnina "Dnevnik holdinga".

"Oni će nam reći šta je urađeno danas na otvaranju tih ponuda, potom će nam reći dinamiku isplate zaostale tri plate, putnih troškova, a onda ćemo razgovarati o početku rada u štampariji i holdingu", rekao je Tomin.

On ističe da se sindikalci dogovaraju sa izvršnim direktorima preduzeća, dok sa vd direktorkom Jasminom Mašulović i dalje ne žele da razgovaraju. Podsetimo, nakon brojnih protesta zaposlenih u "Dnevnik holdingu", pokrajinska Vlada im je obećala reorganizacijua preduzeća, isplatu zaostalih zarada i nabavku nove opreme. (Asja Francisti)

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti