FOTO: "Sram vas bilo" na kesama smeća

Na manjoj gomili smeća na ulici na Grbavici jutros je neko postavio natpise "Sram vas bilo".
Na manjoj gomili smeća na ulici na Grbavici jutros je neko postavio natpise "Sram vas bilo".

Ove natpise na ovoj mini deponiji na parkingu u Puškinovoj je postavio nepoznati Novosađanin, a poruka je više nego jasno upućena njegovim komšijama koji smeće bacaju na mestima gde to nije predviđeno.

Inače, natpisi na kesama smeća su slični porukama koje su se pre dvadesetak dana pojavile na više lokacija u gradu i koje su opominjale vlasnike pasa na njihovu obavezu da čiste izmet za svojim ljubimcima.

  • Tina

    05.02.2015 10:30
    Sramota
    Koliko primitivizma i prljavstine u ovom gradu ima.A tek sta vikendasi ostave iza sebe na Fruskoj Gori.Da ne pricam za Popovicu koja je postala deponija u koju stanovnici istog naselja gomilaju djubre gde stignu.A stanovnici Paragova vecina njih nema septicke pa fekalije slobodno cure niz asfalt ispod prozora od komsija.
  • HEROJU

    04.02.2015 15:55
    sa Grbavice
    Zasadicemo cvet na prolece, kad je i vreme sadnje. Mozda zamolimo gradsko zelenilo kao sto smo i JKP Cistocu zamolili juce a danas je sve odradjeno. Ko je postavio natpise, svaka cast ali........ sta da radimo sa podstanarima a i vlasnicima stanova koji su na ocigled mnogih, pa jos i uz kulturno javljanje kao "dobro jutro" ostavljali tu smece i ulazili u taksi, pa na posao. Heroju, cak se zna i ko je ostavljao tu smece iz broja 22.
  • Heroj

    04.02.2015 14:02
    Heroj sa Grbavice
    Stubici su iskopani!!!! Smeca vise nece biti!!!! Postavili smo kamere i naoruzane cuvare sa 24h radnim vremenom!!! Svi koji zele da se zahvale, mogu da zasade cvet na mestu stubica!!!

    http://postimg.org/image/nga0mhbkr/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti