FOTO: Pucnjava u Turgenjevoj, metak završio u jednom stanu

U Turgenjevoj ulici u Novom Sadu noćas se pucalo, a sumnja se da je jedan 24-godišnjak ranjen, saznaje 021.rs.
U Turgenjevoj ulici u Novom Sadu noćas se pucalo, a sumnja se da je jedan 24-godišnjak ranjen, saznaje 021.rs.

Za sada nisu poznati svi detalji ovog incidenta, a policija je i jutros obavljala uviđaj na uglu Turgenjeve i Branimira Ćosića.

Prema navodima stanovnika ovog kvarta, pucnjava se navodno dogodila nakon što je tu stao taksi iz kojeg su izašla tri ili četiri mladića.

Tada su se čuli pucnji, a građani kažu da je jedan metak završio u jednom od stanova.

Prema nezvaničnim informacijama, u taksiju su bili mladići starosti oko 20 godina koji su došli sa Novog naselja. Oni su izašli iz taksija i uputili se ka zgradama kada su se čuli pucnji.

Mladići su nakon toga pobegli niz ulicu Branimira Ćosića. Na licu mesta su pronađene čaure, a istragom je utvrđeno da je jedan hitac završio u stanu u zgradi pored.

Za sada nije sigurno da li je u ovoj pucnjavi bilo povređenih.

Za 021.rs su u dežurnim službama potvrdili da su u Urgentnom centru noćas primili jednog mladića, ali nije potvrđeno da je ranjen u Turgenjevoj.

Mladić S.J. (24) iz Novog Sada je u Urgentni primljen oko 23 časa, zadobio je teške telesne povrede lopatice i nakon saniranja povreda pušten je kući.

Kako smo nezvanično saznali, on je policiji isptičao da je ranjen dok je trčao Bulevarom Evrope i da nije primetio ko je pucao na njega. Takođe je naveo da ga je previo drug i da je tek potom došao u bolnicu.

U novosadskoj policiji nisu ništa rekli o Turgenjevoj i samo su zvanično saopštili su da se u toku noći u Urgentni javio mladić star 24 godine sa prostrelnom ranom i da se istražuje kako je on povređen.

  • 05.02.2015 22:09
    @Anonimus - hteli ste S.A.D.

    Da citiram jedan domaci film, "A koje volis, majke ti. Rumunske!"
  • Tja

    05.02.2015 15:08
    @ Anonimus S.A.D.: najkrembilskiji komentar ikad na 021. Ne znam odakle da pocnem sa komentarisenjem istog. Bitno je da nasi deseterci gde se sve resava topuzom u rebrima nisu nasilni, da nase sljam-patrijarhalno drustvo nije nasilno prema zenama, da nase drustvo nije nasilno prema svima koji nisu kao u narodnoj pesmi itd. Mogu do sutra da pricam sta sve nije u redu sa tim, ali ono sto je sigurno je da takav jedan komentar ne moze doci od normalnog ili pametnog coveka. Uvek su drugi krivi sto se sami cobani, oce to.
  • aca

    05.02.2015 14:51
    debilizam
    voleo bih da upoznam ovog sto je napisao kometar a nadimak "Mica" vecu glupost u zivotu nisam procitao.. kako ga nije sramota da tako pise zna se ko su najveci kriminalci u drzavi i ciji funkcioneri su fukare i lopovi..verovatno njegovi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti