FOTO: Pauk nosi i audije

Novosađani iz ulice Milutina Bojića poslali su 021.rs fotografije kako Pauk služba odnosi automobil koji je blokirao prolaz pešacima.

Novosađani iz ulice Milutina Bojića poslali su 021.rs fotografije kako Pauk služba odnosi automobil koji je blokirao prolaz pešacima.

Kako su nam rekli stanovnici ove ulice, audi se tako parkirao da je ne samo blokirao ceo trotoar, nego i deo pešačkog prelaza.

Mada su sumnjali da će se Pauk pojaviti na poziv i odneti luksuzni automobil, iz ove gradske službe su došli posle nekoliko minuta i odneli ovaj automobil koji se više nego očigledno nepropisno parkirao.

  • S.

    06.02.2015 16:58
    Ovaaaj, a gde je ovde zapravo odnesen auto? Sve sto se vidi je auto koji NIJE odnesen.
  • 06.02.2015 14:46
    Danila Kisa
    Ulica koju zaobilaze sve gradske sluzbe. Ne znam ko im placa za to, ali sam sigurna da 8 god. nisam prosla trotoarom celu ulicu, zbog kafica cije su ustakljene baste na trotoaru, drugi imaju bastu na uglu na zelenoj povrsini, koja zimi sluzi za parking, kontejnera na sred ulice, o parkiranju cu reci da bi samo ispred jednog kafica na uglu mogli da naplate min.40 kazni za 2h i to od bogate klijentele koja ima da plati.
  • Goran

    06.02.2015 12:21
    @anonimus
    Vidim da ti već znaš da je u pitanju "zemara" i "jaran".
    Mržnji koja se graniči sa fažizmom na ovom sajtu nema kraja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti