Druženje i pomoć za životinje večeras u Berliner pabu

Udruženje za zaštitu životinja Spans organizuje danas sakupljanje hrane i druženje sa ljubiteljima životinja u Berliner pabu.
Udruženje za zaštitu životinja Spans organizuje danas sakupljanje hrane i druženje sa ljubiteljima životinja u Berliner pabu.

Kako poručuju iz Spansa, potrebne su granule za odrasle pse, štence i mačke, konzervirana hrana, stare šerpe i posip, kao i povoci, ogrlice i sredstva za higijenu i negu životinja.

Na ulazu će Vas dočekati i psi koji trenutno borave u prostorijama Spansa, a možete dovesti i svoje kućne ljubimce. Druženje je planirano u periodu od 18 do 20 časova, Katolička porta 2.

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete druženju i humanitarnoj akciji, novčanu pomoć možete poslati na račun udruženja: 355-0003200069025-35. Ovo je jedna od brojnih akcija koje je ovo udruženje organizovalo do sada, apelujući na pomoć napuštenim životinjama.

  • Anonimus

    20.02.2015 19:53
    ?
    A gde su ti ljudi? Pomogao bih i njima, ali ima ih malo.
  • 20.02.2015 13:44
    a zasto mislite da oni koji pomazu zivotinjama ne pomazu i ljudima? mislite da empatija prema jednoj vrsti iskljucuje empatiju prema svim zivim bicima? human covek je human prema svima kojima je pomoc potreba. Ne mozes biti selektivno human. Ili jesi ili nisi i tacka. Ako saoseca sa zivotinjama, zamislite koliko saoseca sa ljudima cija su mu osecanja i razmisljanja bliska. Nije lepo biti ogorcen. To nikom nije donelo dobro, a po najmanje onom ko sa tim zivi.
  • 20.02.2015 08:32
    bas lepo!
    hocete li zvati i onog rotvajlera iz subotice?!a da malo pomognete i ljudima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti