FOTO: Pobesneo zbog psećih izmeta pod prozorom

Jedan stanovnik Adamovićevog naselja ostavio je poruku upozorenja vlasnicima pasa koji svoje ljubimce šetaju pored njegovog dvorišta.
Jedan stanovnik Adamovićevog naselja ostavio je poruku upozorenja vlasnicima pasa koji svoje ljubimce šetaju pored njegovog dvorišta.

U poruci je naveo i da je trava, na kojoj su psi očigledno navikli da se "olakšaju", otrovana.

Podsetimo, pre mesec dana su nepoznate osobe na većem broju zelenih površina u gradu ostavile poruke "Sram vas bilo". Poruke su bile ispisane na crvenim zastavicama zabodenim u "veštačku kaku", nalik onoj koju iza sebe ostavljaju psi.

Prema gradskim propisima, vlasnici pasa su u obavezi da uklone izmet koji njihov pas ostavi na bilo kojoj javnoj površini u gradu što znači da prilikom šetnje svog ljubimca kod sebe moraju da imaju kesicu u slučaju da ih legitimišu komunalni policajci. U suprotnom kazna je 8.000 dinara.

  • ns time

    21.02.2015 15:58
    Na Novom naselju postoji park za ljubimce.Ne znam zasto ne postoji i park za decu.Ali, ne ona zapustena igralista puna spriceva sveze uradjenih.Ako je neko pomislio da je to mesto za decu.
  • 20.02.2015 22:28
    a kad ponosna mama postavi dete da se ispi*a i ise*e to je ok?
  • 20.02.2015 20:58
    Eh, kad bi nam kereca govna bila najveci problem u drzavi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti