Čanak pozvao Pajtića i Pastora na sastanak

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića i predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora na sastanak.
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je danas predsednika Demokratske stranke Bojana Pajtića i predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora na sastanak.

Čanak u pismu navodi da je razlog za sastanak mnogo otvorenih pitanja koja treba rešiti u interesu građanki i građana Vojvodine.

"Takođe, činjenica je da postoje problemi unutar koalicije o kojima treba porazgovarati i naći način da ih prevaziđemo. Duboko verujem da nam je svima interes građana Vojvodine, njenih institucija, njene autonomije i njene budućnosti na prvom mestu. Svako ko je tome iskreno posvećen svestan je koliko je to važna obaveza i da njoj ne sme ništa da se ispreči. Zato Vas pozivam da sve probleme i sva otvorena pitanja zajednički rešimo u direktnom susretu", navodi lider LSV.

On je zamislio da ovaj sastanak bude u prostorijama Lige u Železničkoj ulici u Novom Sadu, u petak, 27. februara u 12 časova.

Podsetimo, poslednje nesuglasice i ramena optužbi na relaciji SVM - LSV desile su se u subotu nakon što je sa mesta direktorke "Vojvodinašuma" smenjena Pastorova Marta Takač.

  • 23.02.2015 18:38
    Interes jednog građanina
    Razlog za ovaj sastanak, a u stvari rušenje pokrajinske vlade je interes jednog građanina - Aleksandra Vučića. On želi da sruši pokrajinsku vlast a to čini preko Čanka i Pastora koji se šatro sukobljavaju a u stvari šlihtaju Vučiću i rade Pajtiću iza leđa.
  • liluu

    23.02.2015 13:02
    #gmaz
    čanak je sve svoje rekao uvlačenjem u dobro poznatu gu*icu u kojoj btw više nema mesta
  • 23.02.2015 12:43
    nasli se da se dogovore kako jos koju godinu leba bez motike

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti