SDS: Odbor u Novom Sadu za dva meseca

Socijaldemokratska stranka će najkasnije za dva meseca konstituisati pokrajinski odbor u Vojvodini, najavio je u Novom Sadu predsednik izvršnog odbora te stranke Goran Bogdanović.
Socijaldemokratska stranka će najkasnije za dva meseca konstituisati pokrajinski odbor u Vojvodini, najavio je u Novom Sadu predsednik izvršnog odbora te stranke Goran Bogdanović.

Bogdanović je rekao da je politička situacija u pokrajini nestabilna, te da se SDS priprema za izbore. "Izborne skupštine SDS na nivou gradova opština i pokrajine odrzaće se uz poštovanje najviših demokratskih principa", kazao je Bogdanović

On je dodao da u ovom momentu ne želi da licitira sa imenima, ali da je siguran da će članstvo izabrati najbolje ljude.

Potpredsednik SDS Marko Đurišić podsetio je na inicijativu SDS za opoziv predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ocenivši da je ona simbolično ujedinila opoziciju. "SDS će nastaviti da nudi konkretna rešenja za ekonomsku krizu u kojoj se Srbija našla", poručio je Đurišić.

SDS je stranka nastala iz prvobitne Nove demokratske bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, koji je izabran za njenog prvog predsednika.
  • Manjina 57

    25.02.2015 20:09
    @Predragg
    Svaka ti je na mestu! Nemam šta da dodam, a kako vidim, žuti botovi ćute. Gde su sad?
  • Predragg

    24.02.2015 22:03
    Pricamo o
    Izvinte,lel pricamo o stranci koju je organizovao g.Tadic,trojanski konj DSSa,samozaljubljen i nesposoban maneken,koji je za Premijera namerno postavio bezlicnu osobu koja nece "ugrozavati" njegovu velicinu. Onaj isti Tadic koji u 2 mandata i kontrolu nad sluzbama nije (namerno i smisleno) pokrenuo proces otkrivanja narucioca Atentata i politicku pozadinu tog pokusaja drzavnog udara. Onaj isti Tadic koji je omogucio poklon Rusima u iznosu 2,5 milijardi $ poklanjanjem NISa i ropskim ugovorom . Onaj isti koji je omogucio Nanogicu udovici i mafijasici?Onaj sto je trgovao sa Kostunicom,Dacicem,Palmom i Dinkicem i koji je omogucio promociju ljigavaca i poslusnika u DSu ?
    Onaj isti Tadic koji je omogucio neradom i necinjenjem da pobedi SNSekta,nesto bez ideologije i programa? Taj Tadic?
  • Toma

    24.02.2015 21:12
    profi političari
    radite nešto drugo u životu, bili ste probali, doviđenja.

    P.s. nemojte trošiti papir na osnivanje pokrajinskog odbora, tadić ne zna ni gde je Vojvodina a ni šta je, nit ga zanima nit ga je ikada zanimala. Nacionalista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti