Pastor ipak došao na sastanak sa Čankom i Pajtićem

Bojan Pajtić, Nenad Čanak i Ištvan Pastor sastali su se danas u sedištu Lige socijaldemokrata Vojvodine na Trgu mladenaca.
Bojan Pajtić, Nenad Čanak i Ištvan Pastor sastali su se danas u sedištu Lige socijaldemokrata Vojvodine na Trgu mladenaca u Novom Sadu.

 

Bilo je pitanje da li će se pozivu lidera LSV odazvati i Pastor, ali je on ipak danas došao.

Čanak i Pajtić kažu da su spremni su za dogovor sa Pastorom koji je nezadovoljan nakon što je direktorka iz njegove stranke smenjena u Vojvodinašumama. Upravo je zbog toga izjavio da će, ukoliko pitanje direktora Vojvodinašuma ne bude rešeno, njegovih sedam poslanika napustiti pokrajinsku vladajuću koaliciju.

Vladajuću koaliciju u pokrajinskom parlamentu trenutno čini 49 poslanika demokrata, deset poslanika LSV-a i sedam poslanika SVM-a. U slučaju da dože do raskola, demokrate mogu da računaju i na četiri bivša poslanika stranke Borisa Tadića koji su u poslaničkoj grupi Nove demokratske stranke, a u krajnjem slučaju i na opozicionu SRS.

  • btr

    27.02.2015 14:21
    Lesi se vraća kući.
  • @Cuca - Čoveče

    27.02.2015 13:24
    dilema
    da li je cuca glagol ili imenica?
  • Bole

    27.02.2015 13:13
    Ne može sada svaka budala da vodi državu.
    Već samo ona koja je u vladajućoj partiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti