Lukač tužbom vraćen na Sajam?

Nakon prošlogodišnje ostavke na mesto direktora Novosadskog sajma, Dragan Lukač je tužbom vraćen na posao.

Nakon prošlogodišnje ostavke na mesto direktora Novosadskog sajma, Dragan Lukač je tužbom vraćen na posao.

Kako Sajam nije ponudio adekvatno radno mesto, što je firma po ugovoru bila dužna , Lukač je podneo tužbu, potom mu je ponuđeno mesto direktora direkcije.

"Mali akcionari se oštro protive povratku Lukača na Sajam jer je po rezultatima poslovanja u koje smo imali uvid ta ustanova za vreme dok je Lukač bio direktor prošlu godinu završila sa skoro 50 miliona duga. Lukač je došao na Sajam bez privredničkog iskustva, formalnog obrazovanja i iskustva u sajamskoj industriji po preporuci politike bez konkursa", navodi član UO malih akcionara Novosadssog sajma Dragan Tešanović.

Dragan Lukač je demantovao sve tvrdnje malih aklcionara, uz napomenu da je advokatu predao dokumentaciju zbog tužbe u vezi sa zaostalim platama na Sajmu.

"Ko vam je rekao da se vraćam na Sajam? To nije istina. Zašto bih se vraćao na Sajam kada sam tamo već bio? Tu su špekulacije", kaže Lukač.

Sadašnji direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković nije želeo da komentariše.

  • dada

    04.03.2015 17:09
    mac
    Koji stručni tim? U Komoru je okupio tim dama koje su završile književnost,geografiju,vaspitačice i DIF fakultet za fizičku kulturu...stvarno divan spektar zanimanja neohodnih za oporavak srpske privrede
  • ekonomisti

    04.03.2015 14:03
    kop
    Lukač ima pravo po zakonu na zlatni padobran, otpremninu i sve zaostale plate. Pitajte Cvetkovića i g.Ač zašto su mu to omogućili. On i Ćuk su podneli ostavke a ne dali otkaz, normalno je da im platite vreme koje su bili na bolovanju a provodili u Komori i tamo uzimali pare po ugovoru, vozili komorske automobile 24h dnevno....sve je po zakonu odobreno od skupštine
  • istina

    04.03.2015 10:27
    istina
    Komora kojom rukovodi je jedna od najuglednijih u Srbiji. Tim koji je okupio je mlad, obrazovan, stručan i ambiciozan. Komora posluje u trišnim uslovima, a on je najvećim delom zaslužan za naš uspeh. Velika je čast učiti od takvog čoveka. Predsedniče mi smo uz Vas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti