Akcija "Ženama za decu" na Trgu slobode

Humanitarna akcija "Ženama, za decu" organizuje se povodom 8. marta, a sav prihod biće uplaćen u Fond za lečenje dece u inostranstvu.
Humanitarna akcija "Ženama, za decu" organizuje se povodom 8. marta, a sav prihod biće uplaćen u Fond za lečenje dece u inostranstvu.

Akcija obuhvata likovni konkurs, Festival poklona i nastup škola na nekoliko mesta u gradu, od 5. do 8. marta.

Na likovni konkurs pozvane su sve gradske škole, a tema je "Ona je zaslužila to!". Radovi učenika koji budu proglašeni za najuspešnije u četiri kategorije (od 1. do 4. razreda), biće upotrebljeni za štampanje čestitki ženama povodom 8. marta, Međunarodnog praznika žena, a sva gradska preduzeća pozvana su da daju svoj doprinos kupovinom ovih čestitki za svoje zaposlene žene. Prikupljena sredstva biće uplaćena Fondu za lečenje dece od povreda i bolesti koji se ne mogu uspešno lečiti u Srbiji, poručuje organizator i nosilac projekta, OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Sremske Kamenice.

Prvonagrađeni radovi u sve četiri kategorije izloženi su do 8. marta na Trgu slobode, u okviru Festivala poklona, gde će biti svečano uručene nagrade učenicima.

Na Trgu slobode postavljen je šator sa štandovima na kojima se prodaju cvetni aranžmani, nakit, vina, čokolade, slatkiši i razni drugi poklončići. Izlagači su se takođe priključili akciji, te će uplatiti po 1.000 dinara u Fond za lečenje.

Treći deo akcije - nastup škola održava se u centralnom delu izložbenog prostora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti