FOTO: Vojvode Bojovića neprohodna već sedmi mesec

Ulica Vojvode Bojovića već je sedmi mesec neprohodna za vozila i pešake.

Ulica Vojvode Bojovića već je sedmi mesec neprohodna za vozila, a dobrim delom i za pešake.

Radnici JKP "Put" danas su, kako smo se uverili, radili samo na delu ulice u blizini PIO fonda, na pripremama za asfaltiranje kolovoza i trotoara.

U nastavku ulice ka Osnovnoj školi "Ivo Lola Ribar" traju i dalje iskopavanja koja sprovode arheolozi nakon što je pronađeno preko 100 grobova koji su pripadali nekadašnjem groblju pored Svetojovanskog hrama srušenog 1921. godine.

Arheolozi su, kako se može videti na terenu, pregledali otprilike polovinu prostora koji je označen za iskopavanje.

Niko od nadležnih nije spreman da daje procene o tome kada će radovi u ulici Vojvode Bojovića biti završeni, jer je prvenstveno potrebno da arheolozi završe svoj deo posla.

  • Sombora

    04.03.2015 15:18
    Radovi
    Kod Vas u Novom Sadu se barem nešto radi :)
  • NSgusztav

    02.03.2015 21:19
    Za ovoliko vreme mogli su i metro stanicu da odrade,trebaće jednom...
  • 02.03.2015 19:23
    A vatrogasci...
    Vatrogasci imaju jedan jedini izlaz iz svojih garaža i to na Jovana Subotića koja je uvek zakrčena. Kad dobiju dojavu sa druge strane radova, moraju da naprave 5 km i izgube najmanje isto toliko dragocenih minuta da bi stigli na lice mesta. To govori o gradskoj vlasti koliko misli o bezbednosti sapstvenih građana i glasača!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti