Javno obraćanje i promocija Šešeljevih knjiga 13. marta na Spensu

Veliki javni skup na kojem će biti promovisane knjige lidera radikala Vojislava Šešelja, a koje je pisao za vreme zatočeništva u Haškom tribunalu, biće održan u petak, 13. marta na Spensu.

Veliki javni skup na kojem će biti promovisane knjige lidera radikala Vojislava Šešelja, a koje je pisao za vreme zatočeništva u Haškom tribunalu, biće održan u petak, 13. marta na Spensu.

Pomenuti javni nastup u petak u 17.30 sati zajednički organizuju Srpska radikalna stranka i Komitet za odbranu Vojislava Šešelja, a na skupu će, osim Šešelja, govoriti i drugi stranački funkcioneri, izjavio je juče predsednik novosadskog odbora Srpske radikalne stranke Đurađ Jakšić.

"Knjige koje će biti promovisane ogoljuju nameru zagovarača novog svetskog poretka da svu krivicu rat u bivšoj Jugoslaviji svale na leđa srpskog naroda i da istinsku žrtvu na perfidan način predstave kao dželata", rekao je Jakšić.

On je istakao da će to biti prvo obraćanje Vojislava Šešelja na javnom skupu u Novom Sadu, još od 13. februara 2003. godine, nekoliko dana pre nego što je dobrovoljno otišao u Hag, kada je govorio u "prepunoj sali Radničkog doma".

Poslednji put Šešelj je na nekom većem skupu u Novom Sadu govorio 5. oktobra 2001. godine na Trgu slobode na godišnjicu petooktobarskih promena i nakon tog mitinga usledio je sunovrat DOS-ovog režima.

"Verujemo da će i ovaj njegov nastup biti najava sunovrata i aktuelnog režima", naveo je Jakšić.

  • nebitno

    13.03.2015 19:24
    promocija
    Promocija novokomponovanog mein kampf-a, ko voli nek izvoli.

    Srbija tone u dug i bedu, vode se ratovi, doduse nije bilo rata vec 10 godina, za divno cudo, ali i dalje sve zbog ljudi koji misle kao i ovaj, kazu da kasnimo 20 godina za svetom, ne nego 150.

    Nacionalizam = Primitivizam

    A to sto ovde spominjete drogu, to nema sa tim svim nikakve veze, samo su vas navukli na tu pricu, da svako ima nesto za sta se moze uhvatiti, probudite se, meni bi bila muka od mene samog da sam NACIONALISTA, covek bez mozga, sudija bez razuma.

    Patriotizam DA, Nacionalizam NE!
    Svi nas oni i onako vode u istom pravcu, u propast.
  • Dijana

    06.03.2015 22:25
    proslost
    Vojislav Seselj je otisao u istoriju u svakom smislu te reci.A prozivanje da ce s njegovim nastupom neko otici sa vlasti je pretenciozno skretanje paznje na sebe.
  • komšinica

    05.03.2015 17:09
    Ne treba njega ni slušati, namerno provocira da dobije 5 min medijskog prostora. Na spensu osim šačice njegovih radikala nikog drugog neće ni biti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti